PROČ BYSTE MĚLI CHTÍT PŘEDSVATEBNÍ FOCENÍ?

15. 6. 2023

Plánujete svatbu a už jste se doslechli o něčem, čemu se říká předsvatební focení a říkáte si k čemu je to dobré a proč bychom to měli chtít? Tak čtěte dál a já vám v několika bodech popíšu proč je předsvatební focení super.

 

FOCENÍ “NANEČISTO” 📸

Pro většinu novomanželů je to poprvé, kdy si stoupnou před foťák. Nervozita, že by se dala krájet, ženich z toho dvě noci před svatbou nespal. Ano, i to se stává. Já si uvědomuju, že naprosté většině lidí není focení příjemné. Tak proč si to nezkusit “nanečisto”? Průběh předsvatebního focení a focení novomanželských portrétů je v podstatě stejný, vy budete mít při vašem svatebním dni o starost méně a fotky ze svatby budou rozhodně lepší. No a to je fajn, ne?

 

POZNÁTE SVÉHO FOTOGRAFA 🧔🏻‍♂️

S každým párem, který u mě poptává svatební focení, se v čase před svatbou potkám buď osobně nebo online. Myslím si, že je důležité, abychom najeli na stejnou vlnu. Předsvatební schůzka nemusí nutně sloužit jen k prodiskutování harmonogramu a detailů svatby, ale je to skvělá příležitost právě k předsvatebnímu focení. Nejen že si zkusíte focení “nanečisto”, jak píšu výše, ale taky poznáte, jak pracuju.

 

VRÁTÍTE SE NA “VAŠE MÍSTO” 🗺️

Je moc pěkné, když se trochu poznáme a necháte mě nahlédnout do vašich životů a půjdeme fotit na místo, kde to pro vás celé začalo, kde proběhla žádost o ruku nebo kde to máte prostě rádi. Když pro předsvatební focení vybereme právě takové místo, budou mít fotky daleko větší sílu a budou jedinečný. Zároveň, když budeme fotit na místě, kde se cítíte příjemně a znáte ho, bude se nám fotit mnohem lépe, vy se budete cítit fajn a přirozeně.

Pokud takové místo nemáte, nezoufejte. Mám v záloze pěkná místa, nebo společně nějaké najdeme, které bude jen a jen vaše. Ať už budeme fotit v lese za vaším domem, nebo na Malé Straně v Praze s výhledem na Karlův most.

 

SOUČÁST SVATEBNÍ VÝZDOBY 🎈

Fotky z předsvatebního focení můžete použít jako součást svatební výzdoby. Společně s fotkami z vašeho útlého dětství a společných dovolených vám fotky z předsvatebka perfektně doplní vaší společnou časovou linku a vašim svatebním hostům tak dáte možnost nahlédnout do vašich životů.

 

FOTKY V BĚŽNÉM OBLEČENÍ 👕

Svatební fotky jsou super a dokážou vyprávět svůj vlastní příběh po několik generací. Je ale dobré mít taky vaše společné zaláskované fotky v běžném oblečení, ve kterém se cítíte přirozeně a jste to zkrátka vy.

 

Už chcete předsvatební focení? Neváhejte mi napsat.

Vidíme se před objektivem!